Vitamines/supplementen voor huid haar en nagels

Schoonheid komt vanbinnen. Door gezond te eten, genoeg te drinken en door veel te bewegen kan je ervoor zorgen dat je een sterk, slank lichaam krijgt en een mooiere huid. Voor een mooie huid en een gezonde blos op je wangen heb je dus niet altijd make-up nodig. In verschillende (web)winkels kan je ook supplementen kopen die bijvoorbeeld goed zouden zijn voor je huid, haar en nagels.

Welke vitamines bevatten huid, haar en nageltabletten?

Als voorbeeld heb ik gekeken naar de ingrediënten van de huid, haar en nagel tabletten van de Etos. Deze bevat de volgende vitaminen en mineralen:

– Vitamine A
– B1, B2, B5, B6, B8
– C
– E
– IJzer
– Seleen
– Zink

Ook bevatten de tabletten nog meer overige ingrediënten, zoals druivenpitextract, L-cysteïne, bosbespoeder, chondroïtine, paardenstaartextract en tomatenpoeder.

Werken de tabletten?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de tabletten zelf nog niet heb geslikt en dus ook niet vanuit eigen ervaring kan vertellen of de pillen werken. Er zijn wel veel mensen die het product gebruiken en er ook heel positief over zijn. Het is wel lastig om te zien of het positieve effect ook echt te danken is aan de pillen. Het kan namelijk ook een combinatie zijn met gezonde voeding, voldoende beweging, buitenlucht en genoeg rust en slaap. Feit is wel dat de tabletten een goede aanvulling kunnen zijn.


Waar koop je supplementen voor huid, haar en nagels

De supplementen voor huid, haar en nagels zijn in verschillende webwinkels verkrijgbaar. De ingrediënten van deze pillen en tabletten zullen over het algemeen wel overeenkomen. Een aantal betrouwbare webwinkels waar je de pillen kan kopen heb ik hieronder op een rijtje gezet. Klik op de naam van de webwinkel om de tabletten in de webwinkel te bekijken.

    1. Koopjesdrogisterij
    2. Vitamines per Post
    3. Perfect Health
    4. Vitaminedesk

Huid, haar en nagels
Huid, haar en nagels ondersteunt huid, haar en nagels van binnenuit en beschermt de huid tegen veroudering. Daarnaast is het goed voor de conditie van het haar en voor de nagels.

Andere vitaminen en supplementen voor huid, haar en nagels

Er zijn ook nog verschillende (losse) vitaminen en supplementen voor huid, haar en nagels. Zo zou biergist een positieve werking hebben op het sterker maken van haar en nagels. Ook zou biergist helpen tegen huidproblemen doordat het veel vitamine B bevat en selenium.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *